Az Akasha tanítás rendszere

Az Akasha krónika egy olyan eszköz, amelynek segítségével képessé válsz felülemelkedni az előtted tornyosuló akadályokon, hosszabb távon pedig a megvilágosodáshoz segít hozzá.
A Bevezetés az Akasha krónikába szeminárium során elsajátíthatsz egy speciális meditációs technikát, amelyben aztán elmélyedve csodás rétegek tárulnak fel előtted. Ez az alapkurzus, amelyen mindenképp részt kell venned ahhoz, hogy tovább haladhass velünk az úton. A tanfolyam elvégzése után már részt vehetsz az alapozó gyakorlásokon, ahol is a technikai tudásod csiszolgatjuk. Az Akasha tanulás lényege a gyakorlás, hiszen a gyakorlatban tudod megtanulni a saját érzékeidet újra használni, újra felfedezni azt, amit már tudtál, de nem használtad, mert elfeledtették veled. A gyakorlásokra alapvető szükség van a továbblépéshez.

Erre épül a kérdezéstechnika szeminárium, ahol még szintén a technikai tudásodat bővítjük. Hogyan tegyünk fel jó kérdéseket, amelyek tényleg olyan válaszokhoz vezetnek el minket, amelyekkel tudunk is kezdeni valamit. Hiszen tudod, a válasz olyan, amilyen a kérdés. Hogyan lehet úgy kérdezni, hogy valóban kézzelfogható megoldáshoz vezessen el?

Ha részt vettél ezen a két szemináriumon, és a gyakorlások során, amelyeken rendszeresen részt veszel, a tanárod (én) megállapítja, hogy tovább tudsz lépni, akkor részt vehetsz a haladó gyakorlásokon is. A haladó szint elérése feltétele a további tanfolyamok elvégzésének! Kérlek értsd meg, hogy ezt semmi máshoz, mint személyes tapasztaláshoz lehet csak kötni. Nem tudom megmondani, hány alapozó gyakorlásra kell eljönnöd, hogy a haladó szintre léphess. Lehet, hogy sokszor, de van, akinek már egy-két alkalom sikerre vezet. A haladó csoportba való bekerülés specifikációját is közzé fogom tenni hamarosan.

A harmadik szintünkön van a problémafeltárás és az előző életek feltárása workshopok. Az előbbiben megtanuljuk, hogyan kell mélyebbre ásni, és hogy találhatjuk meg egy jelenség gyökerét, az utóbbiban pedig megtanuljuk előző életeink képességeit magunkévá tenni.

A negyedik szint tanulási egységein való részvételnek előfeltétele a problémafeltárás workshop elvégzése (az előző életek nem kötelező). Ezen a szinten található a gyógyítás, a kapcsolatok rendezése és az életcélod megtalálása témakörök.



Tehát a rendszer röviden:

101 Bevezetés az Akasha krónikába (ezzel már az alapozó gyakorlásokon részt vehetsz)

201 Kérdezéstechnika

301 Problémafeltárás, 302 Előző életek (ezekhez már feltétel a haladó szintű gyakorlócsoport látogatása is)

401 Gyógyítás az Akasha krónikával, 402 Kapcsolatok rendezése, 403 Találd meg az életcélod az Akashával!



A számokat az amerikai felsőoktatási rendszerből vettem át. Az alapkurzus a 101, ami nélkül tapodtat sem lehet menni. A ráépülések könnyen követhetők a százas értékek emelkedése által. Tehát ránézésre is láthatod, hogy nem végezhetsz el egy négyes szintű tanfolyamot, ha csak kettes szintű képesítésed van. A százas érték utáni számok egymás mellett vannak a hierarchiában.
Külön "practicioner" kurzus nálam nincsen, mint a külföldi iskolákban. Minden tanfolyam kitűnően alkalmas az egyéni fejlődés elősegítésére, ezért érdemes elvégezni akkor is, ha nem akarsz Akasha olvasással üzletszerűen foglalkozni. Másik oldalról pedig én nem szabom meg neked, hogy mikor kezdesz el ebben dolgozni, ha akarsz. Egyéni belátásodra bízom, hogy amikor tényleg úgy érzed, hogy tisztán tudod alkalmazni a módszert, csak akkor fogsz a professzionális alkalmazásába. Ha engem kérdezel, ez nem történhet meg az előtt, hogy a haladó csoportba kerültél volna.
A workshopokon és a gyakorlásokon nem feltétel a személyes jelenlét, skype-on keresztül is részt vehetsz rajtuk. Azonban, míg a Bevezetés az Akasha krónikába tanfolyamot kivételes esetekben egyedül is el lehet végezni (előfordul, hogy valaki pl. külföldön él, és egyéni, hétköznapi időpontot igényel, mert a kiírt közös időpont idején nem tartózkodik az országban), a workshopokhoz kell néhány ember. Hiszen így lehet megtanulni, elsajátítani ezeket a készségeket. Tehát kizárólag az első, beugró tanfolyamon kell fizikailag is jelen lenned, az megejthető akkor is, ha csak egyedül vagy, de az összes többin társaság kell, azonban nem szükséges testi jelenlét, elég a skype.

Ezen az oldalon megtalálod az árainkat, itt pedig az aktuális tanfolyami időpontokat (frissül!)

Remélem, érthetően írtam, ha nem, vagy igen, de még valamit szeretnél megtudni, kérdezz bátran! Ha már a tanítványom vagy, akkor legegyszerűbb face-en, ha még csak érdeklődő, akkor a shinbei78[kukac]gmail[pont]com emailcímen.